GymBeam Miscellar Casein Padidinti

GymBeam Miscellar Casein

Nauja

Miscellar Casein puikus produktas norintiems ilgo pasisavinimo baltymų

Smulkiau

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 19 premijos taškų. Jūsų krepšelyje bus 19 taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 2,85 €.


28,95 €

Apie prekę

Kazeinas yra puikus baltymų šaltinis, ilgo pasisavinimo greičio.

• Minimalus riebalų ir laktozės kiekis
• Unikali gamybos technologija išsaugo nepaliestas kazeino molekules
• Pasisavinimas net iki 7h po vartojimo

Kazeinas yra biologiškai aktyvi kazeino forma, kuri yra labai panaši į žmogaus aminorūgščių profilį, todėl ši forma idealiausias baltymų šaltinis reikalingas raumenų baltymų sintezei. Prime Casein suteikia daug amino rūgščių ilgo ir trumpo veikimo peptidais. Kazeinas yra ypač turtingas amino rūgščių šaltinis. Labai didelis procentas šakotosios grandinės aminorūgščių (BCAA) ir L-gliutamino kiekis. Micellar Casein reikalingą baltymo pasisavinimą palaiko iki 7 valandų.

Milteliai kokteiliui ruošti Micellar Casein

Milteliai su saldikliais

Grynasis kiekis 1000g

Sudėtis

100 g produkto

33 g produkto (1 porcija)

Energinė vertė

1685 kJ / 397 kcal

556 kJ / 131 kcal

Riebalai

1,8 g

0,6 g

Angliavandeniai

11,7 g

3,9 g

Baltymai

75,0 g

25,0 g

Sudedamosios dalys: miceliarinis kazeinas [pienas], natūralios ir dirbtinės kvapiosios medžiagos, vanilės skonyje yra kurkuminas, tirštiklis: ksantano derva, saldikliai: sukralozė, acesulfamas K. 

Vartojimas: Vieną porciją (33 g – 3 šaukšteliai) išmaišyti 250 ml vandens ar lieso pieno. Išgerti prieš miegą arba tarp valgių.

Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei  sveikas gyvenimo būdas. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir drėgmės. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, ne aukštesnėje kaip 25°C temperatūroje. Prieš vartojant konsultuotis su sporto gydytoju ar treneriu.

Alergenai: pienas.

24 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: