Ramūno Namiko

Gyvi ir aktyvūs rūgimą atliekantys ir simbiotiniai žmogui mikroorganizmai, patekę į augalinės kilmės maistą, pradeda daugintis – t.y. vykdyti intensyvius fermentacijos (rūgimo) procesus, kurių metu sintezuojamos visos – tiek naudingųjų mikroorganizmų dauginimuisi, tiek žmogaus organizmui reikalingos maistinės medžiagos: baltymai, vitaminai, ferm...

Gyvi ir aktyvūs rūgimą atliekantys ir simbiotiniai žmogui mikroorganizmai, patekę į augalinės kilmės maistą, pradeda daugintis – t.y. vykdyti intensyvius fermentacijos (rūgimo) procesus, kurių metu sintezuojamos visos – tiek naudingųjų mikroorganizmų dauginimuisi, tiek žmogaus organizmui reikalingos maistinės medžiagos: baltymai, vitaminai, fermentai bei mikroelementų junginiai ir kitos rūgimo metu sintezuojamos medžiagos.
Toks biologiškai aktyvus, „gyvas“ (rūgstantis virškinimo trakte) maistas ne tik aprūpina visomis žmogaus organizmui reikalingomis maistingosiomis medžiagomis, bet ir naikina žmogaus organizme beveik visus maistą pūdančius grybelius – pelėsius ir mieliagrybius. Tokiu būdu yra atstatomas virškinimo trakto mikrobiomas.

* Šaltiniai: Probiotikų vaidmuo su žmogaus žarnyno mikrobiomu susijusiose ligose:
https://www.jmb.or.kr/journal/view.html?doi=10.4014/jmb.1906.06064
Žarnyno mikrobiotos poveikis žmogaus sveikatai:
https://www.cell.com/cell/fulltext/S0092-8674(12)00104-3?_returnURL=https%3A%2F%2Flinkinghub.elsevier.com%2Fretrieve%2Fpii%2FS0092867412001043%3Fshowall%3Dtrue

Daugiau

Ramūno Namiko  Yra 4 prekių.

Rodoma 1 - 4 iš 4 dalykų
Rodoma 1 - 4 iš 4 dalykų
Patikimas pristatymas Audiolitas, garso aparatūra, Xenon žibintai

Naujienlaiškiai

Perkamiausios