Activlab Soya Pro Padidinti

Activlab Soya Pro

Nauja

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 9 premijos taškų. Jūsų krepšelyje bus 9 taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 1,35 €.


14,54 €

Apie prekę

Puikiai tinka netoleruojantiems laktozės ir vegetarams
Yra visos esminės ir žmogaus organizme nesintetinamos aminorūgštys
Mažas kiekis cholesterolio ir riebalų
Itin ekonomiškas produktas

Sojos baltymai yra lengvai virškinami, juose gausu maistinių medžiagų. Activlab Soja Pro produktas sudarytas iš aukščiausios kokybės sojos baltymų izoliato.Tai kokybiškas baltymų šaltinis, turintis daug šakotųjų amino rūgščių BCAA, glutamino ir arginino. Šis produktas puikiai tinka žmonėms, netoliaruojantiems laktozės bei vegetarams. 

Tinka tiek laikantis dietos, tiek siekiant padidinti liesą raumeninę masę.
Yra visos esminės ir žmogaus organizme nesintetinamos aminorūgštys.
Mažas kiekis cholesterolio ir riebalų.
Itin ekonomiškas produktas.
Be cukraus.

Activlab Soja Pro sudėtyje yra itin nedidelis kiekis angliavandenių, todėl produktas tinka ne tik auginant liesą raumeninę masę, bet ir laikantis dietos. Soja Pro – tai efektyus ir ekonomiškas produktas skirtas kiekvienam.

Soja Pro – tai ekonomiškas, gero skonio baltymas, specialiai sukurtas siekiant patenkinti jūsų baltymų poreikį. Idealus vegetarams bei tiems, kas negali vartoti įprastų gyvulinės kilmės baltymų. Kiekvienoje porcijoje yra 24g kokybiško sojos baltymo, visiškai nėra laktozės, mažai cholesterolio, beveik nėra angliavandenių bei riebalų.

ActivLab Soya Pro, baltymų milteliai kokteiliui ruošti su saldikliais ir dažikliais

Grynasis kiekis: 500g (16 porcijų)

Kiekis

Porcija 30 g

100 g

Energinė vertė

445 kJ/105 kcal

1485 kJ/350 kcal

Baltymai

24,3 g

81 g

Angliavandeniai

0,6 g

2 g

Riebalai

Druska

Kofeinas*

0,6 g

1,2g

9mg

2 g

3,8g

30mg

Sudedamosios dalys: sojos baltymų izoliatas (93-96%), kvapiosios medžiagos, kavos ekstraktas 1%*, koncentruotų braškių sulčių milteliai (braškių skonyje), džiovintų bananų milteliai (bananų skonyje), kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga-citrinų rūgštis, saldikliai acesulfamas K ir aspartamas, dažikliai- burokėlių raudonasis (braškių skonyje), amoniakinė karamelė, druska.


Vartojimas: Porciją 30g (1,5 dozavimo samtelio) sumaišyti su 250 ml vandens arba lieso pieno, geriausia vartoti du kartus per dieną, tarp valgymų ir/arba po fizinio krūvio.


Laikyti neaukštesnėje kaip 25 laipsnių temperatūroje, tamsioje, sausoje, vaikams nepasiekiamoje ir nepastebimoje vietoje. Produktas neskirtas vartoti vaikams, nėščiosioms ir krūtimi maitinančioms moterims, neviršyti nustatytos rekomenduojamos paros dozės! Neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Įvairi ir subalansuota mityba ir sveikas gyvenimo būdas yra rekomenduojamas.

Ispėjimai: Sudėtyje esantys dažikliai gali neigiamai paveikti vaikų aktyvumą ir dėmesį.

Turi fenilalanino šaltinį.

Alergenai: Gali būti, kiaušinių, sojos pupelių, riešutų pėdsakų.

Prieš pradedant vartoti rekomenduojame pasikonsultuoti su treneriu, sporto gydytoju arba mitybos specialistu.

24 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: