GymBeam Protein Pudding Padidinti

GymBeam Protein Pudding

Nauja

Proteinas pudingui

Smulkiau

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 10 premijos taškų. Jūsų krepšelyje bus 10 taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 1,50 €.


15,79 €

Apie prekę

Baltymų pudingas švelnaus kreminio skonio, o porcijoje net 17,5g baltymų mišinio: išrūgų baltymų koncentrato, išrūgų baltymų izoliato ir hidrolizuotų išrūgų peptidų. Šios medžiagos skatina augimą ir padeda išlaikyti raumenų masę. Šis baltymas yra puikus desertas norintiems maisto be pridėtinio cukraus, o taip pat jis paruošiamas vos per 30 sekundžių.

Baltymų desertas yra baltyminis pudingas, turintis kreminę tekstūrą ir puikų skonį. Be to, jo sudėtyje iki 50% baltymų, todėl tai puikus desertas siekiant padidinti savo suvartojamų dienos baltymų kiekį. Sudėtyje tik aukštos kokybės baltymų mišinys, kurį sudaro išrūgų baltymų koncentratas, išrūgų baltymų izoliatas ir hidrolizuoti išrūgų peptidai. Tai puikus variantas dietos metu, be cukraus, o paruošti jį užtruks apie 30 sekundžių.

Baltyminiai milteliai pudingui ruošti  GymBeam Protein Pudding milteliais su saldikliais

Grynasis kiekis: 500g

Maistingumo deklaracija 100g:

Energinė vertė 1697kJ/ 402kcal

Riebalai 8,2g
   iš jų sotieji 2,8g

Angliavandeniai 31g
   iš jų cukrai 14g
Baltymai 50g
Druska 0,25g

Sudedamosios dalys: pieno išrūgų baltymų mišinys (pieno išrūgų baltymų koncentratas, pieno išrūgų baltymų izoliatas, hidrolizuoti pieno išrūgų peptidai), kiaušinių albuminas, modifikuotas krakmolas (WaxyMaize TM), maltodekstrinas, liofilizuoti melynių gabaliukai (3%), augaliniai aliejai (augaliniai vidutinės grandies trigliceridai (MCT) iš kokosų aliejaus), kvapiosios medžiagos, emulsiklis- karboksi metilceliuliozė, inulinas (iš cikorijų), saldiklis- cukralozė, citrinų rūgštis, druska, vanilės kristalai, dažiklis- beta karotinas.

Alergenai: pienas, kiaušiniai. Gali būti sojos, riešutų pedsakų.

Vartojimas: 1 dozavimo samtelį (35g) sumaišykite su 150ml šalto pieno ar vandens,.

Laikymo sąlygos: Laikyti sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, ne aukštesnėje nei +25ºC temperatūroje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių bei drėgmės.

Įspėjimai: Produktas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti rekomenduojamos paros dozės. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Prieš vartojant rekomenduojama pasikonsultuoti su kvalifikuotu sveikatos specialistu (ypač nepilnamečiams asmenims arba nėščioms/ žindančioms moterims).

24 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: