Amix Gold Whey Protein Isolate

2,28 kg

Nauja

Pristatymas per 7 d.d.

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 53 premijos taškų. Jūsų krepšelyje bus 53 taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 7,95 €.


79,90 €

Apie prekę

Amix™ Gold Whey Protein Isolate – aukščiausios kokybės išrūgų baltymų izoliatas pasižymintis didele biologine verte. Šis baltyminis produktas yra lengvai virškinamas, todėl jūsų organizmas gali itin lengvai pasisavinti jame esančias amino rūgštis, kurių natūraliai gausu pieno išrūguose, tarp jų ir itin didelis kiekis šakotūjų amino rūgščių BCAA ir kitų esminių amino rūgščiu. 

Baltymai yra plačiausiai vartojamas maisto papildas pasaulyje. Sportuojančiųjų vertinamas dėl patogumo ir efektyvumo. Itin tinkamas vartoti iškart po treniruotės, siekiant pamaitinti raumenų audinius baltymais.  Amix™ Gold Whey Protein Isolate yra liesiausias baltyminis produktas. 89% grynų baltymų reiškia, kad 100-e gramų produkto rasite net 89 gramai baltymų. Puikiai tinka norintiems numesti svorio, kadangi sudėtyje praktiškai nėra angliavandenių ar riebalų.  Išrūgų baltymai puikiai tinka ir tiems, kurie nori papildyti mitybą aukštos kokybės baltymais ar tiesiog mėgsta skanius, pieniškus kokteilius, kurie tuo pačiu gali suteikti nemažai naudos. Gali tikti žmonėms kurie turi problemų toleruojant laktozę.

Privalumai:

  • Baltymai prisideda prie raumeninės masės augimo;
  • Baltymai prisideda prie raumeninės masės išlaikymo;
  • Baltymai padeda palaikyti normalius kaulus;
  • gerai tirpsta;
  • sudėtyje praktiškai nėra angliavandenių ir riebalų;
  • sudėtyje nėra aspartamo;
  • itin geras produkto pasisavinimas;
  • puikus amino rūgščių profilis.

Milteliai baltymų kokteiliui ruošti  Amix Gold Whey Protein Isolate, milteliai su saldikliais ir dažikliais

Grynasis kiekis: 2280 g – 76 porcijos po 30g.

 Maistinė vertė

vienoje porcijoje (30g):

100 g:

Energetinė vertė:

447 kJ / 107 kcal

1 490 kJ / 356 kcal

Riebalai

0,1g

0,4g

   iš jų Sotieji

0,04g

0,1g

Angliavandeniai

0,03g

0,1g

  iš jų Cukrus

0,03g

0,1g

Skaidulos

0,1g

0,2g

Baltymai

27g

90g

Druska

0,39g

1,31g

 

Amino rūgščių profilis 100g produkto

Alaninas

5,6 g

Metioninas*

2,5 g

Argininas

2,2 g

Fenilalaninas*

3,2 g

Asparto rūgštis

 (asparagine)

11,5 g

Prolinas

6,9 g

Cysteinas

2,5 g

Serinas

5,2 g

Glutaminas

18,6 g

Treoninas*

7,7 g

Glicinas

1,7 g

Triptofanas*

1,8 g

Histidinas

1,8 g

Tirozinas

3,1 g

Izoleucinas*† 

7,1 g

Valinas*†

6,3 g

Leucinas*† 

11,5 g

 

 

Lizinas*

10,3 g

Bendras BCAA kiekis

22,7 g

* Esminės amino rūgštys     † Šakotosios amino rūgštys

Sudedamosios dalys: išrūgų baltymų izoliatas[PIENAS], kakavos milteliai (šokolado, natūralaus šokolado, šokolado su žemės riešutų sviestu ir šokolado su mėta skoniuose), natūralios kvapiosios medžiagos, citrinos rūgštis (apelsino, banano ir ananasų su kokosais skoniuose) sojos lecitinas, dažiklis: beta karotinas (natūralios vanilės, vanilės, apelsinų, bananų, ananasų su kokosais skoniuose) tirštiklis: natrio karboksimetilceliuliozė; saldiklis: sukralozė, acesulfamas-K.

Vartojimas: Išmaišykite porciją (1 dozatoriaus samtelis – 30 g) miltelių su 180 – 250 ml lieso PIENO ar vandens ir suvartokite porciją pusvalandis prieš treniruotę, iškart po treniruotės, arba dienos eigoje tarp valgių.

Alergenai: pienas, soja (lecitinas). Šis produktas pagamintas gamykloje kuri taip pat gamina produktus iš pieno, kiaušinių, sojos pupelių, riešutų, vėžiagyvių.

Laikyti neaukštesnėje kaip 25 laipsnių temperatūroje, tamsioje, sausoje, vaikams nepasiekiamoje ir nepastebimoje vietoje. Produktas neskirtas vartoti vaikams, nėščiosioms ir krūtimi maitinančioms moterims, neviršyti nustatytos rekomenduojamos paros dozės! Neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Įvairi ir subalansuota mityba ir sveikas gyvenimo būdas yra rekomenduojamas.

Prieš pradedant vartoti rekomenduojame pasikonsultuoti su treneriu, sporto gydytoju arba mitybos specialistu.

24 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: