IHS Anabolic Dream Padidinti

IHS Anabolic Dream

280g

Nauja

Skonis: Apelsinų

Smulkiau

Šiuo metu neturime

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 26 premijos taškų. Jūsų krepšelyje bus 26 taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 3,90 €.


39,75 €

Apie prekę

Produkte yra 5 pačios efektyviausios kreatinų rūšys, kurios veikia sinergiškai, o sudėtyje esantis Kininis citrinvytis papildomai sustiprina kreatino veikimą. Anabolinį kreatinų efektą sustiprina cinkas ir vaistinės ožragės ekstraktas.
Nereikia jaudintis ir dėl vandens kaupimosi po oda. Aukščiausios kokybės dilgėlių, avižų, petražolių ir šeivamedžio ekstraktai jau nuo pat pradžių pasirūpins poodinio vandens pertekliaus kiekiu. 
 

Kreatino Piruvatas - sujungus piruvatą su kreatino molekule, produktas geriau pasisavina. Kreatino piruvatas yra geriausiai pasisavinama ir veikianti kreatino forma.
Kreatino Orotatas - viena iš geriausiai pasisavinamų kreatino formų. Sujungtas su orotato rūgštimi, kreatinas įgauna naujų savybių: teigiamai veikia energijos gamybos procesus, padidina galimybes daugiau išsaugoti gliukogeno raumenyse.
Kreatino hidrochloridas (HCI). Šiandien tai pažangiausia kreatino forma, moksliškai įrodyta, atlikus atitinkamus tyrimus. Dėka hidrochloridui, mokslininkams pavyko sukurti kreatino molekulę, kuri yra tirpi vandenyje ir atspari bet kokiai aplinkai: rūgščiai, neutraliai ar šarminei. Dėl to šis kreatinas puikiai įveikia organizmo virškinamojo trakto sudaromus galimus pasisavinimo barjerus. Kreatinas HCl nesukelia pilvo pūtimo, kaip kreatino monohidratas ir nereikalauja pakrovimo etapo. Dėka gero biologinio HCl kreatino prieinamumo plazmos prisotinimas vyksta labai greitai.

IHS Anabolic Dream, milteliai gėrimui ruošti su saldikliais ir dažikliais, grynasis kiekis 280g (56 porcijos)

Sudėtis vienoje porcijoje 5g (1 normuotas samtelis):

Tri Kreatino Malatas 1000 mg
Kreatino HCL 600 mg
Tri Kreatino Malato Etilo Esteris 600 mg
Kreatino Piruvatas 400 mg
Kreatino Orotatas 400 mg
Vaistinės ožragės ekstraktas 250 mg
Pertražolių šakmies ekstraktas 150 mg
Avižų sėmenų ekstraktas 150 mg
Šeivamedžio žiedų ekstraktas 150 mg
Dilgelės lapų ekstraktas 150 mg
Kininis cintrinvytis 50 mg
Magnis 125 mg (33,3%*)
Cinkas 5 mg (50%*)

*RMV (referencinė maistinė vertė)

Sudedamosios dalys: Tri Kreatino malatas, kreatino hidrochloridas, Tri Kreatino malato etilo esteris, kreatino piruvatas, kreatino orotatas, vaistinės ožragės ekstraktas (fenugreek seed extract), petražolių šaknies ekstraktas, avižų sėmenų ekstraktas[avižos], šeivamedžio žiedų ekstraktas, dilgelės lapų ekstraktas, magnio citratas, kininis citrinvytis, cinko gliukonatas, vaisių kvapiosios medžiagos, dažikliai: saulėlydžio geltonasis FCF**, tartrazinas**, saldiklis: sacharinas ir jo natrio druska, sukralozė, lipnumą reguliuojanti medžiaga: silicio dioksidas, magnio stearatas.

Alergenai: avižos.

Vartojimas:1-2 porcijas per dieną. Viena porcija 1 normuotas samtelis (5 g).
Treniruočių dienomis: apie 30 min. iki treniruotės, esant tuščiam skrandžiui ir / arba ryte prabudus.
Dienomis kai nesportuojate: ryte atsibudus ir / arba dienos viduryje, esant tuščiam skrandžiui.

**- Dažikliai gali neigiamai paveikti vaikų fizinį aktyvumą ir dėmesį. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos paros dozės. Neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti ne aukštesnėje kaip 25 0C temperatūroje,tamsioje, sausoje vietoje. Netinka vaikams ir jauniems žmonėms. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Rekomenduojama laikytis sveikos ir subalansuotos mitybos.

Prieš pradedant vartoti rekomenduojame pasikonsultuoti su treneriu, sporto gydytoju arba mitybos specialistu.

10 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: