Best Joy rapsų purškiamas aliejus Padidinti

Best Joy rapsų purškiamas aliejus

250 ml (201g)

Nauja

Purškiamas aliejus kepimui

Smulkiau

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 5 premijos taškų. Jūsų krepšelyje bus 5 taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,75 €.


7,99 €

Apie prekę

Purškiamas aliejus kepimui. Nuo šiol galima mėgautis keptu maistu beveik be riebalų!

Best Joy canola oil cooking spray

Purškiamas kepimo aliejus

Viena porcija: 0,25 g

Grynasis kiekis: 250ml (201g)

Sudedamosios dalys: rapsų aliejus (prideda nežymų kiekį riebalų), emulsiklis - sojos lecitinas [soja], filtruotas vanduo, suslėgtosios dujos.

100 g.0,25g
Energinė vertė0kJ/0kcal0kJ/0kcal
Iš riebalų0kJ/0kcal0kJ/0kcal
Riebalai0 g0 g
Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių0 g0 g
Angliavandeniai0 g0 g
Iš jų cukrų0 g0 g
Baltymai0 g0 g
Cholesterolis0 g0 g
Druska0 g0 g

Vartojimas: Gerai suplakti prieš kiekvieną vartojimą. Purškiant laikyti balionėlį apie 20 cm nuo kepimo paviršiaus. Nepurškite ant įkaitusių paviršių!

Įspėjimai: Degios medžiagos! Nelaikyti prie karštų daiktų ar atviros ugnies. Niekad nepurkšti tiesiai į orkaitę. Prieš purškiant kepimo padėklą išimti iš orkaitės. Niekada nepalikti balionėlio ant orkaitės ar prie šilumos šaltinio. Įkaitęs balionėlis gali sprogti. Saugotis, kad nepatektų į akis. Balionėlio turinys suslėgtas. Nebandyti pradurti ar padegti. Naudoti esant gerai ventiliacijai. Naudoti tik pagal instrukcijas. Koncentruotas ar įkvėptas, turinys gali būti kenksmingas ar mirtinas. Neardykite ir nekaitinkite netgi tuščio indo.

Laikymas: Laikyti kambario 20-24°C temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Nešaldyti, nelaikyti aukštesnėje nei 50°C temperatūroje.

12 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: