PAM Grill Saute Увеличить

GymBeam Olive Oil Cooking Spray

201g

Новое

Valgyk be riebalų  Jeigu Jūs griežtai laikotės dietos, skaičiuojate visas dienos metu suvartoto maisto kalorijas, norite sulieknėti bei gerai jaustis, tai šis produktas kaip tik Jums. Viena porcija natūralaus alyvuogių aliejaus

Подробнее

Этого товара нет в наличии

При покупке этого товара вы можете получить до 5 бонусных баллов. Сумма вашей покупки составит 5 points которые можно обменять на купон в 0,75 €.


7,99 €

Подробнее

Valgyk be riebalų
 Jeigu Jūs griežtai laikotės dietos, skaičiuojate visas dienos metu suvartoto maisto kalorijas, norite sulieknėti bei gerai jaustis, tai šis produktas kaip tik Jums. Viena porcija natūralaus alyvuogių aliejaus turi tik apie 20 kalorijų ir mažiau negu 3 gramai riebalų. Palyginimui tam pačiam kiekiui riebalų, reikalingam paruošti ar pagardinti maistą, Jums prireiks mažiausiai apie 15 gramų sviesto arba valgomo šaukšto aliejaus, o tai jau sudaro virš 100 kalorijų. Paskaičiuokime kiek susidarys nuošimčių kalorijų visos dienos metu gautų iš Cooking Spray. Tai dar vienas neginčajamas šio produkto pranašumas. Sėkmingas kelias kūno svorio mažinimo procese yra ne griežta dieta, vienų maisto produktų ribojimu ar visišku atsisakymu vartojimui, bet maisto įpročių koregavime bei didesniu sudeginamų kalorijų skaičiumi negu jų gavimas su maistu. Su Cooking Spray jums nereikės atsisakyti kepto maisto. Dabar Jūs drąsiai galite ruošti maistą taip kaip Jūs norite, o ne taip kaip jums rekomendavo Jūsų gydytojas. Sutikite, tai labai svarbu, nes Jums taip pat svarbu patirti kuo mažiau diskomforto, jausti mažesnę psichologinę įtampą, kas įtakos greitesnį viršsvorio netekimą bei geresnę Jūsų savijautą.
Cooking Spray savo sudėtyje turi tik natūralias medžiagas.
Naudojant Cooking Spray maistas nepridega, nesulimpa. Jis plačiai naudojamas konditeriniams gaminiams gaminti.

Vartojimas : papurškite 1 sekundę ant kepamo paviršiaus, keptuvės, grotelių ant mėsos.

Riebalų (g) / Kalorijų

B&J Cooking Spray (1 sekundės papurškimas) < 1g / 7cal
Sveiste / Margarine (1 šaukšte) 11.5g / 104cal
Aliejuje (1 šaukšte) 13.6g / 122cal

Cooking Spray OIL maistinė vertė:

Viena porcija - apie 1/3 sekundės papurškime (0.25g)
Porcijų viename buteliuke 1114
Kalorijos 0
Kalorijos iš riebalų 0

Rekomenduojama dienos norma/porcijos % DV*
Riebalų 0g 0%
Cholesterolio 0mg 0%
Natrio 0mg 0%
Angliavandenių 0g 0%
Baltymų 0g 0%
* Rekomenduojama dienos norma laikantis 2,000 kalorijų dietos.

Sudėtis : augalinis aliejus, sojų lecitinas, purškimo dujos.

11 other products in the same category: