Išpardavimas! GymBeam Inosine Padidinti

GymBeam Inosine

120 kaps

Nauja

inozino papildai

Smulkiau

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 9 premijos taškų. Jūsų krepšelyje bus 9 taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 1,35 €.


14,89 €

Apie prekę

Kokių sporto šakų atstovams rekomenduojama vartoti inoziną? 

Inozinas rekomenduojamas vartotį visų sporto šakų atstovams, ypač esant ištvermės, jėgos ištvermės krūviams, esant dažnam statiniam krūviui (pvz imtyniaujant, keliant sunkius svorius reikia išlaikyti sunkius svorius tam tikroje padėtyje ir tt). Ypač rekomenduojamas pasiruošimo varžyboms periodu kai vyrauja aukšo ar net maksimalaus intensyvumo krūviai.

Apie inoziną

Inozinas - tai natūraliai organizme esantis (endogeninis) junginys - nukleozidas, aptinkamas tRNR (transportinės RNR) molekulėse. Jis susideda iš purino (hipoksantinas) ir sacharino (D-ribozė). 


Maisto papildas Inosine, kapsulės, grynasis kiekis 120 kapsulių

Maistinė vertė (1 kapsulė):

Inozinas (hipoksantino ribozidas) 500 mg

Sudedamosios dalys: inozinas (hipoksantino ribozidas) magnio stearatas, želatinos kapsulė.

Laikyti neaukštesnėje kaip 25 laipsnių temperatūroje, tamsioje, sausoje, vaikams nepasiekiamoje ir nepastebimoje vietoje. Produktas neskirtas vartoti vaikams, nėščiosioms ir krūtimi maitinančioms moterims, neviršyti nustatytos rekomenduojamos paros dozės! Neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Įvairi ir subalansuota mityba ir sveikas gyvenimo būdas yra rekomenduojamas.

Vartojimas: gerkite po 1 kapsulę 1-2 kartus per dieną.

Prieš pradedant vartoti rekomenduojame pasikonsultuoti su treneriu, sporto gydytoju arba mitybos specialistu.

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: