GymBeam Bio Spirulina Padidinti

Spirulina

500tab

Nauja

Spirulina

Smulkiau

Šiuo metu neturime

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 11 premijos taškų. Jūsų krepšelyje bus 11 taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 1,65 €.


17,89 €

Apie prekę

Organinė Spirulina yra natūralus produktas iš gėlavandenių dumblių, kuriuose daug baltymų, vitaminų (ypač B grupės vitaminų) A, C ir mineralų (geležies, silicio, kalcio, ir magnio).

Spirulina (lot. Arthrospira platesnis) yra žaliai melsvas mikrodumblis. Be glitimo, tinka veganams. Turi daug baltymų. Skaidulinių medžiagų šaltinis. Mažai riebalų. Taip pat turi chlorofilo.

Spirulinoje gausu įvairių maistinių medžiagų, kurių derinys subalansuotas taip, kad idealiai atitinka žmogaus organizmo poreikius. Spirulina neturi kieto celiuliozės apvalkalo, todėl lengvai virškinama.

Gamintojas rekomenduoja vartoti tris kartus per dieną po 2 tabletes su vandeniu, vaisių arba daržovių sultimis, ryžių pienu. Mes rekomenduojame pradėti vartoti nuo mažesnių kiekių. Svarbu vartoti pakankamai skysčių. Nerekomenduojama vaikams ir nėščioms moterims. Kadangi spirulinoje gausu jodo, turintiems problemų su skydliauke ją vartoti rekomenduojama atsargiai ir pasikonsultavus su gydytoju.

Maisto papildas Spirulina, tabletės. Grynasis kiekis 500 tablečių (250g)

Sudedamosios dalys: 100% organinė/bio spirulina.

Laikykite gerai uždarytą, sausoje patalpoje, 10-25 laipsnių temperatūroje.
Papildas neskirtas vartoti vaikams, nėščiosioms ir krūtimi maitinančioms moterims. Nevartoti daugiau rekomenduojamo kiekio. Papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Įvairi ir subalansuota mityba ir sveikas gyvenimo būdas yra rekomenduojamas.

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: