AMIX Creatine Monohydrate Creapure® Padidinti

AMIX Creatine Monohydrate Creapure®

300g

Nauja

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 16 premijos taškų. Jūsų krepšelyje bus 16 taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 2,40 €.


24,90 €

Apie prekę

Amix kreatino monohidratas – vienas iš populiariausių ir plačiausiai vartojamų sportininkų tarpe maisto papildų visame pasaulyje. Kreatinas nuo XX a. pabaigos puikiai žinomas tarp profesionaliai besitreniruojančių sportininkų.

Kreatinas – visiškai natūrali medžiaga, kurios nedideli kiekiai pasigamina kiekvieno mūsų kūne, tačiau intesyviai sportuojant ATP, tuo pačiu ir kreatino atsargos, greitai išsenka. Tad papildomas aukštos kokybės kreatino vartojimas padeda jas atstatyti kur kas greičiau.

Amix Performance „Creapure®“ yra grynas kreatino monohidratas, kurį gamina „AlzChem Trostberg GmbH“ kompanija, Vokietijoje.

„Creapure®“ yra plačiausiai tirta kreatino forma ir įrodyta, kad ji yra saugi ir efektyvi. Pirkdami „Creapure®“ papildus, galite būti tikri, kad naudojate vieną geriausių ir patikimiausių produktų rinkoje.

„Creapure®“ yra veganiškas ir gaminamas tik cheminės sintezės būdu. Žaliavos ir tarpiniai produktai yra tik aukščiausios klasės, nėra gaunami iš gyvūninių ar augalinių produktų.

„Creapure®“ produkcija yra sertifikuota pagal IFS FOOD, kokybės standartą, pripažintą „Tarptautinės maisto standartų iniciatyvos“

Be to, „Creapure®“ gaminamas laikantis žydų ir musulmonų maisto taisyklių - ir yra sertifikuotas Kosher, ir Halal.

Kam reikalingas kreatinas? 

  • Kreatinas skirtas ne tik kultūristams ir kūno rengybos sportininkams. Tai puikus papildas visoms sporto šakoms, kuriuose reikia pakartotinių maksimalios galios impulsų, pavyzdžiui, futbolas, krepšinis, futbolas, beisbolas, ledo ritulys, plaukimas, lengvoji atletika ir daugelis kitų. 
  • Senstant mes taip pat galime gauti naudos iš Creapure® vartojimo, jeigu vartojama taip, kaip nurodyta rekomendacijose.. Derinant su vidutinio spartumo treniruotėmis.
  • Vegetarai ir veganai sukaupia mažesnes raumenų kreatino atsargas, palyginti su žmonėmis, kurie valgo mėsą.

Creatine Monohydrate Creapure® specialios paskirties maisto produktas skirtas sportininkams, grynasis kiekis 300g (100 porcijų)

1 porcijoje (3g) yra:

Kreatino monohidratas 3g

Sudedamosios dalys: kreatino monohidratas Creapure®.

Vartojimas: 1 arbatinį šaukštelį miltelių (3 g) išmaišyti stiklinėje vandens ar sulčių. Užkrovos fazėje pirmas 7 dienas vartoti po 1 porciją 3 – 4 kartus per dieną. Palaikymo fazėje: 1 – 2 porcijos per dieną (trukmė dvi savaitės). Geresniems rezultatams pasiekti paros bėgyje gerkite ne mažiau 3 l vandens.

Prieš pradedant vartoti rekomenduojame pasikonsultuoti su treneriu, sporto gydytoju arba mitybos specialistu.

Laikyti neaukštesnėje kaip 25 laipsnių temperatūroje, tamsioje, sausoje, vaikams nepasiekiamoje ir nepastebimoje vietoje. Produktas neskirtas vartoti vaikams, nėščiosioms ir krūtimi maitinančioms moterims, neviršyti nustatytos rekomenduojamos paros dozės! Neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas.
Alergenų įspėjimas: šis produktas pagamintas gamykloje kuri taip pat gamina produktus iš pieno, kiaušinių, sojos pupelių, riešutų.

10 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: