Sumažinta kaina! Amix Creatine HCL Padidinti

Amix Creatine HCL

120 kaps (EXP 02/2024)

Nauja

Geriausias iki pabaigos 2024/02

Smulkiau

Už šią prekę papildomų taškų neskiriama, nes ji jau su nuolaida.


20,63 €

-25%

27,50 €

Nuolaida perkant didesnį kiekį

KiekisKainaSutaupote
2 12,38 € Iki 16,50 €

Apie prekę

AmixPro ™ Creatine HCl – tai aukštos kokybės maisto papildas. Kreatinas itin mėgstamas sporto šakų atstovų kurių tikslas atliekti trumpalaikius aukšto intensyvumo ar daug jėgų reikalaujančius pratimus.

Kreatino hidrochloridas tai stipriai koncentruota kreatino forma, kurioje yra druskos formos kreatinas. Tai įtakoja kur kas geresnį jo tirpumą vandenyje ir žinoma, pasisavinimą žmogaus organizme. Kreatino hidrochloridas nekaupia vandens, todėl nereikalinga ,,užkrovimo’’ fazė ar vartojimo ciklas. Taipogi dėl šios priežasties jis nesuteikia ,,užsipompavimo” efekto ir yra galimas platesniam sporto šakų atstovų ratui, tokių kaip kovų menai, krosfitas, dviračių sportas, lengvoji atletika ir kt. Ši kreatino forma dažnu atvėju tinka tiems, kas negali gerti įprasto kreatino monohidrato, hidrochlorido formos kreatinas nedirgina skrandžio ir nepučia pilvo.

Nauda:
 Nereikalinga užkrova
 Nera pilvo pūtimo kaip nuo paprasto monohidrato
 Nekaupia vandens
 Mažas dozavimas

Maisto papildas Amix CREATINE HCL

Grynasis kiekis 108 g (120 kapsulių - 30 porcijų)

Vienoje porcijoje (4 kapsulėse) yra: 3000 mg kreatino hidrochlorido

Sudedamosios dalys: kreatino HCl, želatinos kapsulė (pagaminta iš grynos želatinos, vandens, dažiklis: titano dioksidas),
stabilizatorius: mikrokristalinė celiuliozė; lipnumą reaguliuojančios medžiagos: augalinis magnio stearatas, silicio dioksidas.

Laikykite gerai uždarytą, sausoje, patalpoje. Papildas neskirtas vartoti vaikams, neščiosioms ir krūtimi maitinančioms moterims. Nevartoti daugiau rekomenduojamo kiekio. Papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Vartojimas: gerkite porciją (4 kapsulės) kartą per dieną užsigerdami stikline vandens. Sporto dienomis porciją suvartoti 40 – 60 minučių prieš fizinį krūvį.

Prieš pradedant vartoti rekomenduojame pasikonsultuoti su treneriu, sporto gydytoju arba mitybos specialistu. 

10 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: