Amix BCAA Elite Rate Padidinti

Amix BCAA Elite Rate

500 kaps

Nauja

BCAA amino rūgštys

Smulkiau

Pristatymas per 7 darbo dienas

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 26 premijos taškų. Jūsų krepšelyje bus 26 taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 3,90 €.


39,90 €

Apie prekę

Amix BCAA Elite rate, tai šakotųjų grandinių aminorūgščių (BCAA) kompleksas optimaliu santykiu 2:1:1. BCAA - tai vienos svarbiausių nepakeičiamų, žmogaus organizme nesintetinamų, aminorūgščių.

Tad nešvaistykite laiko kompleksiniams aminorūgščių produktams pagamintiems iš pigių žaliavų ir turintiems nedidelį kiekį nepakeičiamų amino rūgščių. Rinkitės tikrą produktą!

Maisto papildas Amix BCAA Elite Rate, kapsulės, grynasis kiekis 500 kapsulių

Vienoje porcijoje (6 kapsulėse) yra:

L - Leucinas 1500 mg
L - izoleucinas 750 mg
L - Valinas 750 mg

Sudedamosios dalys: L-Leucinas, L-izoleucinas, L-valinas, , želatinos kapsulė (pagaminta iš želatinos, vandens, dažiklio: titano dioksido), magnio stearatas, silicio dioksidas.

Laikyti neaukštesnėje kaip 25 laipsnių temperatūroje, tamsioje, sausoje, vaikams nepasiekiamoje ir nepastebimoje vietoje. Produktas neskirtas vartoti vaikams, nėščiosioms ir krūtimi maitinančioms moterims, neviršyti nustatytos rekomenduojamos paros dozės! Neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Įvairi ir subalansuota mityba ir sveikas gyvenimo būdas yra rekomenduojamas.


Alergenų įspėjimas: šis produktas pagamintas gamykloje kuri taip pat gamina produktus iš pieno, kiaušinių, sojos pupelių, vėžiagyvių, riešutų.

Vartojimas: išgerkite 2-3 kapsules prieš treniruotę ir 2-3 kapsules iškart po treniruotės. Užgerkite stikline vandens.

Prieš pradedant vartoti rekomenduojame pasikonsultuoti su treneriu, sporto gydytoju arba mitybos specialistu.

24 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: