ActivLab Carbomax Padidinti

ActivLab Carbomax

Nauja

Su vitaminais ir mineralais

Smulkiau

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 13 premijos taškų. Jūsų krepšelyje bus 13 taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 1,95 €.


19,89 €

Apie prekę

Carbomax Energy Power -  angliavandenių kompleksas buvo sukurtas profesionaliems sportininkams. Kiekviena porcija suteikia energijos „Carbomax Energy Power“ neturi sacharozės, bet jame yra maltodekstrino, kuriam būdinga tai, kad jis ilgą laiką palaiko pastovų cukraus kiekį kraujyje.
Angliavandeniu milteliai ActivLab Carbomax izotoniniam gėrimui ruošti, su cukrumu saldikliais ir dažikliais
Grynasis kiekis 3000g (50porcijų)
 
Maistingumo deklaracija 100g produkto:
Energetinė vertė 1598 kJ / 376 kcal
Baltymai 0g
Riebalai 0g
Angliavandeniai 94g
       iš jų cukrai 14g
Druska 0,33g
Vitaminai ir mineralai 100%*:
Vitaminas A 800mcg
Vitaminas D 5mcg
Vitaminas E 12mg
Vitaminas K 75mcg
Vitaminas C 80mg
Tiaminas 1,1mg
Riboflavinas 1.4mg
Niacinas 16mg
Vitaminas B6 1,4mg
Folio rūgštis 200mcg
Vitaminas B12 2,5mcg
Biotinas 50mcg
Pantoteno rūgštis 6mg
Geležis 14mg
Cinkas 10mg
Varis 1mg
Manganas 2mg
Selenas 55µg
Chromas 40µg
Molibdenas 50µg
Jodas 150mcg
 
Sudedamosios dalys: Maltodekstrinas, rūgštingumo reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, kvapiosios medžiagos, saldiklis aspartamas, vitaminai (L-askorbo rūgštis, nikotino rūgšties amidas, DL-alfa-tokoferol acetatas, retinil acetatas, cholekalciferolis, kalcio D-pantotenatas, piridoksino hidrochloridas, riboflavinas, tiamino mononitratas, pteroilmonoglutamo rūgštis, D-biotinas, filchinonas, cianokobalaminas), mineralai (geležies sulfatas, cinko sulfatas, vario sulfatas, mangano sulfatas, kalio jodidas, natrio selenitas, natrio molibdatas, chromo (III) chloridas), burokėlių milteliai (juodųjų serbentų skonis)) , dažikliai: kochinelas raudonasis (braškių, vyšnių ir greipfruto skoniuose), saulėlydžio geltonasis* (juodiejų serbentų ir kivių skoniuose), brilijantinis mėlynasis (juodųjų serbentų ir kivių skoniose).

*- dažikliai gali neigiamai paveikti vaikų fizinį aktyvumą ir dėmesį.

Vartojimas: Sumaišyti vieną dozavimo samtelį (30g) miltelių su 200 ml vandens. Vartokite 2 kartus per dieną, geriausiai prieš ir po treniruotės.

Laikyti neaukštesnėje kaip 25 laipsnių temperatūroje, tamsioje, sausoje, vaikams nepasiekiamoje ir nepastebimoje vietoje. Produktas neskirtas vartoti vaikams, nėščiosioms ir krūtimi maitinančioms moterims, neviršyti nustatytos rekomenduojamos paros dozės! Neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Įvairi ir subalansuota mityba ir sveikas gyvenimo būdas yra rekomenduojamas.

Prieš pradedant vartoti rekomenduojame pasikonsultuoti su treneriu, sporto gydytoju arba mitybos specialistu.

2 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: