Trec Nutrition Sleep er Padidinti

Trec Nutrition Sleep er

Nauja

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 16 premijos taškų. Jūsų krepšelyje bus 16 taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 2,40 €.


24,89 €

Apie prekę

Naktinė formulė. Sleep - Er tai produktas, kurio sudėtyje yra melatonino, asparto rūgšties DAA, gama - aminobutirinė rūgštis GABA, valerijonų ir CITRINŲ ekstraktai, amino rūgštys ir mineralai.

Sleep - Er rekomenduojama aktyviai sportuojantiems sportininkams ir žmonėms , kurie patiria didelius fizinius krūvius ir kenčia nuo fizinio ir protinio nuovargio, todėl blogai ar neramiai miega naktį.

Trec Nutrition Sleep-er, milteliai gėrimui ruošti, su saldikliais ir dažikliais

Grynasis kiekis 225g (25 porcijos)

Porcijoje (9g) yra:

L-Argininas 996mg
L-Glutaminas 900mg
Gama-aminobutirinė rūgštis(GABA) 750mg
Asparto rūgštis (DAA) 600mg
L-Lizinas 480mg
L-Ornitinas 354mg
L-Triptofanas 350mg
Magnis 192mg (51%*)
Valerijonų šaknų ekstraktas (Valeriana officinalis) [4:1] 180mg
Citrinų lapų ekstraktas (Melissa officinalis) [4:1] 180mg
Cinkas 9mg (90%*)
Vitaminas B6 5,6mg (400%*)
Melatoninas 1mg

*-RMV(referencinė maistinė vertė)

SUDEDAMOSIOS DALYS: maltodekstrinas, L-arginino hidrochloridas, magnis (magnio druskos iš citrinos rūgšties, magnio laktatas); L-glutaminas; gamma-aminobutyrinė rūgštis (GABA); D-aspartinė rūgštis (DAA); L-lizino hidrochloridas; L-ornitino L-aspartatas; L-triptofanas; kvapiosios medžiagos; valerijono šaknies ekstraktas (Valeriana officinalis) [4:1]; citrinų lapų ekstraktas (Melissa officinalis) [4:1]; silicio dioksidas; šūgštingūmą reguliuojanti medžiaga- malio rūgštis; cinko gliukonatas; natrio karboksimetilceliuliozė, ksantano derva; saldiklis- cukralozė; dažiklis tropinių apelsinų skonyje- beta karotinas; piridoksino hidrocloridas; melatoninas.

VARTOJIMAS: 30-60 minučių prieš miegą (9g 1,5 kaušelio) apytiksliai su 150ml vandens.

Laikyti neaukštesnėje kaip 25 laipsnių temperatūroje, tamsioje, sausoje, vaikams nepasiekiamoje ir nepastebimoje vietoje. Produktas neskirtas vartoti vaikams, nėščiosioms ir krūtimi maitinančioms moterims, neviršyti nustatytos rekomenduojamos paros dozės! Neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Įvairi ir subalansuota mityba ir sveikas gyvenimo būdas yra rekomenduojamas.

Prieš pradedant vartoti rekomenduojame pasikonsultuoti su treneriu, sporto gydytoju arba mitybos specialistu.

13 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: