Vitalmax L-Carnitine L-30000 Padidinti

Vitalmax L-Carnitine L-30000

Nauja

L-karnitinas

Smulkiau

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 6 premijos taškų. Jūsų krepšelyje bus 6 taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,90 €.


9,99 €

Apie prekę

L-karnitinas - tai natūrali, į B grupės vitaminus panaši veiklioji medžiaga, kuri yra svarbi energijos gamybos procese ir riebalų metabolizme. Tai aminorūgščių junginys.

L-Karnitiną rekomenduojamas vartoti daugelio sporto šakų atstovams, bei ypač tiems, kurie patiria itin intensyvias aerobines treniruotes.

Vitalmax L - karnitin 30000 koncentruotas skystis su saldikliais

Grynasis kiekis 1200ml (60porcijų)

20ml porcijoje yra:

L-karnitinas 500mg

Sudedamosios dalys: vanduo, L-karnitinas,  rūgštingumą reguliuojanti medžiaga- citrinų rūgštis E330, saldiklis - sukralozė, acesulfamas K, konservantai- kalio sorbatas, natrio benzoatas, kvapiosios medžiagos.

Vartojimas:  20 ml produkto per dieną, geriausia prieš treniruotę. Galite vartoti 1-2 tokias porcijas per dieną. Produkto matuoklis yra kartu su buteliuku. Galite produktą sumaišyti su vandeniu 1:1 proporcija.

Įspėjimai: Netinka nėščioms ar krūtimi maitinančioms moterims, asmenims sergantiems inkstų ligomis ir vaikams iki 12 metų ir asmenims jautriems kofeinui. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.

Laikymas: laikyti sausoje, vėsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Produkto neužšaldyti. Gamintojas neatsako už sugadintą produktą, neteisingai jį naudojant ar laikant

9 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: