UNS L-Lysine Padidinti

UNS L-Lysine

200 g

Nauja

L-Lizinas amino rūgštis milteliais

Smulkiau

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 9 premijos taškų. Jūsų krepšelyje bus 9 taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 1,35 €.


13,89 €

Apie prekę

L-Lizinas yra amino rūgštis, kuri vaidina svarbų vaidmenį raumenų atsistatymo procesuose, gali padėti atsigauti persitreniravus. L-Lizinas taip pat naudojamas kaip prevencijos priemonė nuo šalčio, herpio, herpio virusų ir gali padėti pagreitinti sveikimo laikotarpį po traumos ir operacijų. Be to, L-Lizinas palaiko teigiamą azoto balansą, kuris prisideda prie anabolinių procesų. Šis produktas yra 100% grynumo lizino HCl.

UNS L-Lysine

Specialios paskirties maisto produktas sportininkams

Grynasis kiekis: 200g (200 porcijos po 1 gramą)

Porcijoje 1g miltelių yra:

L-lizino hidrochloridas 1g

Sudedamosios dalys: L-lizino hidrochloridas.

Alergenai: produkto sudėtyje alergenų nėra.

Vartojimas: į 250-350ml vandens įdėti 1g produkto miltelių ir vartoti 1 kartus per dieną.

Laikymo sąlygos: Laikyti sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, ne aukštesnėje nei +25ºC temperatūroje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių bei drėgmės.

Įspėjimai: Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti rekomenduojamos paros dozės. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Prieš vartojant rekomenduojama pasikonsultuoti su kvalifikuotu sveikatos specialistu (ypač nepilnamečiams asmenims arba nėščioms/ žindančioms moterims).

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: